Alla inlägg under juli 2007

Av gulligagumman - 23 juli 2007 18:45

Måste få berätta om min goda gärning idag. Våra vänner och deras barn har en underbar kanin. Imorse när dottern i familjen skulle ta upp den och gosa lite så såg hon att det var en konstig svart prick vid nosen.

Det visade sig vara en äcklig fästing. Mamman och tillika min väninna blev helt förskräckt och vägrade ta bort den. Sonen sa oxå att "mamma är VÄRDELÖS på att ta bort fästingar, hon lämnar alltid huvudet kvar". Då kom jag till undsättning och sa att jag kunde ju försöka (är undersköterska så det kanske hjälpte till lite).

Sagt och gjort, mannen i familjen tar ett grabbatag om den stackars kaninen och jag greppar pincetten och ställer mig i startposition, och där fick jag tag i den, rycker till snabbt som ögat och vips så fick jag HELA fästingen. Alla blev så glada och tacksamma och på det viset så har jag gjort dagens goda gärning =).



Din lilla otäcking!


 

Av gulligagumman - 23 juli 2007 12:33

Efter att igår ha trampat snett med mina ursnygga flip flop med paljetter på har jag insett att det är dags att köpa nya. Dom gick sönder, så typiskt. Men nu är ju frågan, ska jag ha ett par till eller ska jag köpa ett par foppa? Kanske ett par av varje? Beslutsvåndan är stor.



Mina gamla flip flop =(...
Av gulligagumman - 22 juli 2007 18:53

Måste göra en liten ändring angående en tråkig söndag: den blev inte så tråkig som jag trodde. Vi städade och tvättade så husvagnen blänker så fint (får se hur länge det varar). Sen tog vi en fika med våra vänner i vagnen bredvid och pratade lite, så mysigt så.

Avslutade med en rafflande minigolfturnering som gick på blodigt allvar med barnen och vänninan, behöver jag påpeka vem som vann...höhöhöhö. Skadeglädjen är ju som bekant den STÖRSTA glädjen. Visste inte att jag va såååå duktig. Nu börjar det lukta lite väl mycket skryt, jag vet, jag ska lägga av direkt, men jag är inte så van att vinna bara =).

Hoppas ni oxå har haft en trevlig och mysig söndag med goda vänner eller med er själva. Nu ska jag dricka ett kallt glas öl och surfa vidare till andra öar. Kram på er!



Av gulligagumman - 22 juli 2007 11:53

Vad ska man hitta på och göra en söndag på en camping? En söndag som dessutom är lite mulen och blåsig? Jo jag vet nåt, tvätta!! Suck. Det är ju så förbaskat tråkigt, men man måste ju när det enda man har att sätta på sig är ett par pyjamasbyxor.
Sen behöver ju husvagnen städas, och toaletten göras ren och fräsch. Det har maken lovat att fixa. Sen tänkte jag att i eftermiddag så åker chipspåsen fram och dippen rörs till och sen sätts actionrullen på. Det kanske inte blir så tråkigt ändå...



Av gulligagumman - 21 juli 2007 11:04

Vad är det som gör husvagnslivet så härligt egentligen? Om man tänker efter så kan man ju undra. Hör här: man bor t ex på en camping som har 6000 gäster, delar toalett med alla dom, även män. Det resulterar i uppfällda sittringar och bajsränder i toan. Urk! Vattnet tar oxå slut ibland pga alla campinggäster. Man bor på en yta lika stor som en hall med 3 barn, make och kanin med tillhörande bur. Romantiken kan man ju bara glömma! Då blir maken grinig. Suck...

Ja men ändå, husvagnslivet är så här för alla. Men det gör inget för stämningen, friheten och alla krav som försvinner efter man lämnat hemmet gör att man står ut.


Av gulligagumman - 15 juli 2007 13:41

Efter en lång tids funderande så har jag äntligen gjort slag i saken. Jag har börjat att blogga!! Vilket initiativ...E sååå imponerad av mig själv haha nä jag skojar bara. Tänkte att jag ville prova på det som nästan alla gör nuförtiden, och det verkar ju inte så farligt.


Nu ska jag ge mig iväg med ungar, kanin och gubbe i husvagn till Öland. Så typiskt när man precis har börjat med det här roliga. Men men, man kommer väl tillbaka...

Då har jag säkert massor med saker att berätta om efter 3 veckors semester.


Ha det så länge!!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards