Alla inlägg under oktober 2007

Av gulligagumman - 13 oktober 2007 08:59

som en stock inatt. Har inte hört när maken kom in och la sig och inte när han gick upp i morse. Dricker en kopp kaffe och diskuterar upplägget nu hur vi ska få det att fungera i garaget. Vi har så mycket saker så vi får knappt plats själva. Här ser det ut som det blir en hyfsat fin dag, solen bryter nästan i genom. Nä ska äta lite frukost och sen bär det av ut i garaget. Ses senare!

Av gulligagumman - 12 oktober 2007 17:00

Bra: Din make och du kommer överens om att inte skaffa fler barn.
Sämre: Du kan inte hitta dina p-piller.
Värst: Din dotter har lånat dem.


Bra: Du pratar med din dotter om blommor och bin.
Sämre: Hon avbryter dig hela tiden.
Värst: Och berättar hur det går till nu för tiden.


Bra: Din make förstår sig på mode.
Sämre: Han gillar att gå klädd i kvinnokläder.
Värst: Han ser bättre ut i dem än vad du gör.


Av gulligagumman - 12 oktober 2007 14:37

Äntligen är det helg! Gud så skönt. Ska greja lite i garaget i kväll och få ordning på prislappar och lite annat. Vi ska sälja helt nya saker, som julsaker och sidenblommor. Jättefina grejer. Hoppas det kommer nån, och att dom hittar hit ut.

Av gulligagumman - 12 oktober 2007 06:10

Fy sjutton vad mörkt det är ute. Precis becksvart. Hoppas vi får lite snö i vinter för det lyser ju upp lite i alla fall. Fredagmorgon, ska snart till jobbet men jag är ledig i helgen. Eller ledig och ledig, vi ska ju sälja i garaget. Vi ska mjukstarta med arbetskamrater och vänner. Lite spännande! Kanske byter bana sen, för det här med att sälja verkar ju så roligt. Vi ses senare i eftermiddag, vänner.


Av gulligagumman - 11 oktober 2007 11:04

13% (mest män) har suttit i fängelse.

58% av alla kvinnor målar sina naglar regelbundet.

33% av alla kvinnor ljuger om sin vikt.

46.5% av männen säger att de ALLTID fäller ner toalettlocket efter de har använt toaletten, och kvinnorna säger att de ALLTID hittar det uppfällt.

37% säger att de vet hur de använder samtliga funktioner på sin video (mest män).


Av gulligagumman - 11 oktober 2007 07:49

Min förkylning äer nästan helt borta, efter två dagar. Då undrar jag om det kanske är kroppens sätt att säga till att det är läge att ta det lite lugnt ett tag...kan vara så. Ska vara hemma idag med för säkerhets skull, men i morgon bär det av till jobbet igen. Är ju kedig i helgen så det blir en liten mjukstart. Skulle visst bli mycket regn idag, men än syns det inget av det. Kan gärna dröja lite till för min del.

Ovido - Quiz & Flashcards