Alla inlägg under augusti 2007

Av gulligagumman - 29 augusti 2007 16:21

Nu har jag gjort ännu en dag, bara i morgon kvar, sen är jag ledig 3 dagar. Underbart! Vad tomt det är hemma när killarna är borta. Dom har säkert jätteskoj men jag tycker inte att dom ska vara borta från mig. Jag vet, man har dom bara till låns, men det är tomt i alla fall. Tur att dottern är hemma annars hade det varit olidligt.


Jag börjar nog att bli förkyld också, nyser som bara den. Hoppas det inte blir när jag är ledig bara. Skulle ju vara typiskt. Jag väntar på mitt körkort som ska komma med posten i veckan. Kan tala om att jag längtar...



Av gulligagumman - 29 augusti 2007 06:04

...jag är! Borde vara förbjudet att gå upp så här tidigt. Först jobbar man till 21.30 kvällen innan, sen ska man börja 07.00 igen, taskigt tycker jag. Man kan ju inte somna när man kommer hem så sent så det är ju jobbigt att gå upp så tidigt morgonen därpå.


Idag ska mina 2 pojkar åka på "lära-känna varandra" läger med sin skola. Det är 4-5-6 som ska åka. Dom hinner jag inte ens träffa idag innan dom åker, så jag får inte se dom förrän i morgon kväll efter 21.30 för då jobbar jag kväll ännu en gång. Puss mina älsklingar!


Nä det börjar dra ihop sig för arbete här så jag drar min väg.

Av gulligagumman - 28 augusti 2007 07:26

Nu var det morgon igen och jag har sovit som en stock. Nu verkar hösten ha kommit på allvar, för termometern visar bara 5 grader och till natten som kommer skulle det bli frost. Burr!



Jag ska snart köra barnen till skolan, två av dom, en får vara hemma för han är förkyld. Kommer som ett brev på posten när skolan börjar. Nu ska jag jobba ikväll igen, dom lediga dagarna går fort förbi, men jag har en ledig helg att se fram emot i alla fall.



Av gulligagumman - 27 augusti 2007 21:41

krypa ner i sängen och drömma ljuva drömmar om mig själv i en snygg och läcker bil...

Tack alla underbara människor för era kommentarer och stor kram på er! Ses i morgon.

 

Av gulligagumman - 27 augusti 2007 16:31

En del lejon parar sig över 50 gånger om dagen.

En fjäril smakar med fötterna.

En abborre lever i snitt 10 år.

En struts öga är större än dess hjärna.





 

Av gulligagumman - 27 augusti 2007 12:58

Jag har fått körkort!!! Kan ni tänka er, jag, 32 år gammal har tagit körkort! Har aldrig trott att jag skulle få köra bil, har aldrig sett mig själv bakom ratten i en bil. Helt otroligt! Jag har skrikit, skrattat och gråtit, och nu har jag dunderhuvudvärk, men det gör absolut ingenting. Jag är så stolt över mig själv, och det är inte ofta man får vara det.


Nu ska jag snart hämta min dotter i skolan, SJÄLV.



Av gulligagumman - 27 augusti 2007 07:26

Nu är jag inte nervös längre, all nervositet försvann när jag slog upp ögonen i morse. Nu är jag laddad till tusen! Bara jag och ingen annan kan fixa det åt mig, utan allt hänger på mig.


Loggar ut för fokusering...

Ovido - Quiz & Flashcards