Alla inlägg under augusti 2007

Av gulligagumman - 24 augusti 2007 09:51

Jag har hittat ett test om motion. Testa här och se om du motionerar tillräckligt.


Mitt resultat: Dina svar tyder på att du får tillräckligt med motion samt att du har en regelbundenhet i ditt motionerande. Rent hälsomässigt ligger du bra till och får antagligen en lagom stor dos motion.


Låter ju toppen!

Av gulligagumman - 24 augusti 2007 08:11

Solen skiner och det är varmt ute, underbart. Verkar bli en toppenfredag, ledig är jag också så det kan inte bli bättre.

Barnen har sista skoldagen för veckan och det är tur, för jädrans vad trötta dom är. Jag ska göra lite god mat till dom ikväll, det ska ju vara fredagsmys, det är livsviktigt för dom, och så blir det nog lite godis med. Jag ska INTE äta det i alla fall, jag lovar. Hoppas det är något bra på TV också, så det inte är repriser som vanligt.


Jag själv ska försöka äta lite nyttigt i dag fast det är fredag, man får ju inte slarva nu när man har varit duktig hela veckan. Får se vad jag hittar på...


Av gulligagumman - 23 augusti 2007 16:12

Oj idag går det i ett. Var först ute och gick ännu en långpromenad (jag ger mig inte) och så var det en dusch efter det. Sen kom en gammal arbetskompis till min make och ville titta hur vi bor, så han var här i nästan 1 timme. Efter det åkte vi och åt en god lunch (sallad så klart). Kom hem lagom till pojkarna slutade skolan och åkte för att hämta dom. Den stora skulle stanna kvar i stan, så vi väntade på att lillkillen skulle sluta. Jag hade sett på schemat att han skulle sluta 13.45 men klockan gick och gick, så efter en halvtimma gick jag och kollade vart han var och dom hade fortfarande lektion. Konstigt vad dom gick över tiden länge, tänkte jag. Hrm, det visade sig att jag hade tittat på måndagens tid, han slutade inte förrän 14.20.Det tar visst ett litet tag att komma in i skoltänket märker jag.

Nu lagar jag köttfärslimpa så vi får i oss mat innan lillkillens fotbollsmatch i kväll. Var det jag som undrade häromdagen varför det inte händer något? Säger inget mer...

Av gulligagumman - 22 augusti 2007 21:48

...snart till ända. Barnen har krupit ner i sina sängar efter första skoldagen efter sommarlovet. Dom var nöjda, i alla fall pojkarna. Dom fick komma tillbaka till en nyrenoverad skola och var eld och lågor över hur fin den var. Dottern har ju börjat 9:an och tyckte väl att det inte var så skoj att börja igen, förutom att det var rätt häftigt att vara äldst på skolan.


Nu börjar det snart dra ihop sig för en annan att lägga sig med. Blir ju tidiga mornar ändå fast man själv är ledig. Men det gör man ju så gärna. Mörkt på kvällen har det blivit också, fast det tycker jag är mysigt. Sov gott så ses vi i morgon.


Av gulligagumman - 22 augusti 2007 09:28

...ta och gå en promenad. Jag har sett att det har börjat puta lite här och där på kroppen efter den här sommaren. Det kanske putade innan med, men nu är det lite mer. Måste göra något åt det och det nu! Så jag ska dra med maken och gå en långpromenad.


Av gulligagumman - 22 augusti 2007 08:44

...nu när barnen har gått till skolan. Känns lite konstigt, men man kommer ju att vänja sig snart. Ska bli spännande att få höra om den nyrenoverade skolan killarna ska få gå i nu. Tänk att få komma tillbaka till nya möbler och nymålade salar... Dottern ska börja 9:an, förstår inte vart tiden har tagit vägen, dom blir stora så fort. Snart kommer dom att flytta hemifrån och då sitter man här, gammal, grå och ensam. Nä då jag skojar bara, det är tidens gång, dom säger ju så att man har barnen bara till låns ett tag.



Det börjar bli mörkt på kvällarna nu, märks att hösten är på gång. Fast jag tycker det är så skönt, det är ju så mysigt att få vara inne, tända en brasa och lite levande ljus. Inte så dumt, eller hur?



Av gulligagumman - 21 augusti 2007 16:49

Man kan inte rå för hur man ser ut. Det får Gud ta på sig skulden för
Hassan 6 år


Männen har flera framdelar på kroppen
Julie 6 år


Kvinnor har kurvor, medan män har portfölj.
Björn 7 år

Ovido - Quiz & Flashcards