Alla inlägg den 5 september 2007

Av gulligagumman - 5 september 2007 19:06

Nu har vi tänt en härlig, varm och skön brasa. Det är ju så mysigt när det är kallt och mörkt ute och man får sitta inne och ha det gott.


Ska kolla på Idol i kväll igen, och sen började det en ny serie ikväll, Heroes. Den ska tydligen vara bra. Har gått jättebra i USA. Till det tar jag en kopp te och kanske en ostsmörgås, sen kan jag inte ha det bättre. Hoppas ni också får en härlig kväll!

Av gulligagumman - 5 september 2007 14:00

. . . för kvinnan bakom mig som sjunger falskt,
för det betyder att jag kan höra

. . . för tvätthögen som behöver strykas,
för det betyder att jag har kläder att ha på mig

…för väckarklockan som väcker mig på morgonen,
för det betyder att jag lever

Av gulligagumman - 5 september 2007 07:11

Nu är det nog dags att sätta på elementen, för det är riktigt ruggigt både ute och inne nu. Vi eldar lite på kvällarna men det räcker inte till hela huset, utan vi får nog hjälpa till med lite el. Annars är det en underbart vacker morgon här, solen skiner så fint, men utan värme.

Nu är lillkillen sjuk så han ska vara hemma från skolan idag, passar ju bra när jag är ledig. Vi ska göra en spännande läxa som hans lärare har lagt ut på internet. Dom har skaffat en blogg som hon lägger ut engelskaläxan på. Jag tycker det låter jättekul, men jag såg att många föräldrar skruvade på sig. Men vi måste inse att det är datorer som gäller nu, både i skolan och på arbetsplatser. Nu ska jag dricka lite kaffe.

Ovido - Quiz & Flashcards