Alla inlägg under september 2007

Av gulligagumman - 9 september 2007 21:01

hela tiden. Jag orkar snart inte mer. Ska kolla på "Mord i sinnet" och sen blir det sängen, så jag säger godnatt och så ses vi imorgon.


Av gulligagumman - 9 september 2007 09:45

Lugn, jag har inte blivit utelåst igen, utan jag börjar bli förkyld igen. Huvudet värker och näsan börjar rinna, suck. Jag som har änd till kl 21 kvar att jobba, plus att jag har hela veckan framför mig med jobb. Jag är bara ledig måndag sen är det arbete för hela slanten som gäller. Atjooo! Nä ska pallra mig iväg och försöka göra något nyttigt.

Av gulligagumman - 8 september 2007 16:50

Nu har jag äntligen fått sluta jobba för idag, nu har jag bara i morrn kvar och då jobbar jag hela dagen och kvällen. Det är min monsterhelg jag jobbar nu.

Två av mina brors döttrar är här och hälsar på en sväng. Kul att få se dom lite, dom är så goa. Ska laga lite god mat snart, dom har beställt fläskfilé och potatisgratäng här hemma. Inte så dumt.

Solen skiner som bara den nu och varmt är det också, har regnat lite skurar men nu är det fint. Maken har städat och tvättat så jag kan sätta mig här lite. Han är toppen! Ha det så gott så länge.

Av gulligagumman - 8 september 2007 07:11

Sitter här nu och ska snart åka till jobbet. Det är dagen efter mina smått lustiga bravader. Kan ju inte låta bli att skratta åt det själv, även om det inte var så roligt just då.

 Sånt får ju bara inte hända. Jag kan berätta att hädanefter SKA det ligga en extranyckel i garaget. Tänk om det händer barnen? Min man skällde lite på och sa " hur kan du vara så dum så att du skulle förstöra saker?"

Hallå!!! Har du varit utlåst i pyjamas kanske? Har du drabbats av panik och inte vetat vad du skulle göra? Då gav han mig en stor kram, då han förstod att det inte hade varit så trevligt.

Men idag är det en ny dag, nya upplevelser (inte som gårdagens, hoppas jag). Ska jobba hela dagen så jag tittar runt till er i eftermiddag. Tjingeling!


Av gulligagumman - 7 september 2007 14:40

Jag har inte fått något kaffe på hela dagen och nu är min man och handlar och här sitter jag och väntar. Måste ha kaffe och särskilt idag efter mina bravader på morgonen. Vill ni veta så läs tidigare inlägg. Kan vara därför jag har haft huvudvärk. Ska ju snart jobba så jag måste få en kopp i mig innan. Nu kommer han visst!! Tjingeling

Av gulligagumman - 7 september 2007 09:46

Jag måste berätta vad om hände här för en liten stund sen. Jag körde ner min son nu vid halv nio till skolan. Kommer hem och börjar att fixa lite frukost och när jag gör i ordning min kopp te så kommer jag på att det är sophämtning i dag, så jag springer ut och ställer fram soptunnan. Ska gå tillbaka in och då kommer jag på att jag är utelåst! Vår dörr går igen direkt och man måste trycka in en sån där knapp så den inte låser direkt. Jag hade då glömt detta bara för att jag blev lite stressad av soporna.



Mina tankar började rusa runt "hur ska jag lösa detta". I paniken så tänker jag slå sönder en ruta i vår ytterdörr och hittar en klubba och börjar slå. Någon inbrottstjuv kommer jag då aldrig bli för det klarade jag inte av, trots panik och stress. Då tar jag makens kofot (garaget var öppet) och beger mig till baksidan och försöker bända upp altandörren. Fixade inte det heller. Bara och inse, gå till kontoret som ligger en bit bort, ska tillägga att jag bara hade pyjamas på mig så det kändes inte lockande, därav mina idiotförsök innan. Kom fram till kontoret och det står tre bilar utanför och jag knallar in, men ingen är där. I det här läget börjar jag ge upp. Men då, kommer det två karlar gående från skogen och en av dom ar hyresvärden. Han tittar väldigt undrande på mig, och jag grymtar fram mitt ärende. Fick en nyckel och här är jag, pust. Och jag kan tala om att huvudvärken är enorm just nu.

Av gulligagumman - 7 september 2007 08:11

Fredag igen och ännu en vecka som har gått. Nu har jag hela helgen framför mig med jobb. Så typiskt när alla andra är lediga, men det är ju inget att göra åt. Helgen brukar gå undan när man jobbar.


Ska snart köra ner lillkillen som nu har blivit frisk igen. Han har sovmorgon på fredagar till kl 9. Dom ska invigning på sin nyrenoverade skola idag så det tycker dom är spännande. Nä nu får jag skynda på honom, han har så mycket annat han ska göra.

Av gulligagumman - 6 september 2007 21:38

...utan önskar alla en god natt så ses vi imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards