Alla inlägg under september 2007

Av gulligagumman - 6 september 2007 13:42

Nu sitter jag och dricker en kopp te, efter att ha grejat lite. Jag har hängt tvätt och satt på diskmaskinen. Ska snart dammsuga, och det tycker jag är så tråkigt, men man måste ju ibland. Vi har ju en kanin inne med sågspån i buren, och just nu ser det ut som spånen ligger mer utanför buren än i. Nu har faktiskt solen börjat att skina och det är rätt skönt ute.


Tittar på ett program där engelsmän säger upp sig från sina arbete och satsar på sin dröm istället. Igår var det ett par som slutade sina jobb som mäklare och bankman och som hade köpt en camping i Frankrike. Vilket slit dom hade! Idag är det en annan familj som har flyttat till Spanien och ska öppna indisk restaurang, och dom stöter på problem hela tiden. Jag vet inte om det är värt det. Så jag tar en vända med dammsugaren istället.

Av gulligagumman - 6 september 2007 07:33

...en torsdag igen. Veckorna bara rullar iväg. Är trött idag, satt uppe lite längre än vanligt igår, och det straffar sig direkt. Kollade på Heroes, och blev fast. Del 2 gick på tv 4+ igår kl 22 och jag kunde inte låta bli att titta på det avsnittet också. Kul med lite annorluna handling. Barnen och maken är på väg till jobb och skola, och här sitter jag, hihi. Ska försöka få i mig lite frukost och en god kopp kaffe. Sen tänkte jag att gå min vanliga promenad, så fläsket lämnar min kropp så småningom.

 

Av gulligagumman - 5 september 2007 19:06

Nu har vi tänt en härlig, varm och skön brasa. Det är ju så mysigt när det är kallt och mörkt ute och man får sitta inne och ha det gott.


Ska kolla på Idol i kväll igen, och sen började det en ny serie ikväll, Heroes. Den ska tydligen vara bra. Har gått jättebra i USA. Till det tar jag en kopp te och kanske en ostsmörgås, sen kan jag inte ha det bättre. Hoppas ni också får en härlig kväll!

Av gulligagumman - 5 september 2007 14:00

. . . för kvinnan bakom mig som sjunger falskt,
för det betyder att jag kan höra

. . . för tvätthögen som behöver strykas,
för det betyder att jag har kläder att ha på mig

…för väckarklockan som väcker mig på morgonen,
för det betyder att jag lever

Av gulligagumman - 5 september 2007 07:11

Nu är det nog dags att sätta på elementen, för det är riktigt ruggigt både ute och inne nu. Vi eldar lite på kvällarna men det räcker inte till hela huset, utan vi får nog hjälpa till med lite el. Annars är det en underbart vacker morgon här, solen skiner så fint, men utan värme.

Nu är lillkillen sjuk så han ska vara hemma från skolan idag, passar ju bra när jag är ledig. Vi ska göra en spännande läxa som hans lärare har lagt ut på internet. Dom har skaffat en blogg som hon lägger ut engelskaläxan på. Jag tycker det låter jättekul, men jag såg att många föräldrar skruvade på sig. Men vi måste inse att det är datorer som gäller nu, både i skolan och på arbetsplatser. Nu ska jag dricka lite kaffe.

Av gulligagumman - 4 september 2007 19:58

Ikväll börjar Idol och det är jag väldigt förtjust i. Hinner inte och orkar inte gå runt till er ikväll så det sparar jag till i morgon. Ha en trevlig kväll och sov gott!


Av gulligagumman - 4 september 2007 17:15

Kikar in lite snabbt, har kastat i mig mat efter att ha kommit hem från jobbet. Ska dra vidare på föräldramöte kl 18. Ingen rast ingen ro, som dom säger. Men sen är jag ledig i 2 dagar, börjar jobba fredag kväll och fortätter till söndag kväll i nästan ett kör. Fick även reda på att vi ska tydligen ha öppet hus på lördag förmiddag på jobbet. Äldreboendet byggdes för snart 2 år sen och är väldigt fint. Många vill gärna komma och titta för framtida boende, och då vill man ta alla vid ett tillfälle. Lite synd att det är på en helg, när vi är lite mindre folk bara. Nej nu måste jag fixa mig i ordning och sen är det dags att pysa.

Av gulligagumman - 4 september 2007 06:03

...kan göra så mycket. Jag vet att många av oss som bloggar här har eller har haft svårigheter av olika slag, vissa mår väldigt dåligt. Vad det då kan göra mycket om man får skratta eller i alla fall få dra på munnen litegrann. Kan vara en förlösande känsla, och man kan få må lite bättre, om än bara gör stunden.


Jag tillhör inte dom som har en lite mer allvarligare blogg, utan jag vill gärna bjuda på allehanda lustigheter, för att kanske få ge er ett litet fniss för dagen. Jag älskar nämligen själv den där känslan av att få skratta och jag försöker göra det så ofta jag kan, det är inte lätt alla gånger, men om man lyckas så känns det skönt. Önskar er alla en härlig tisdag!


Ovido - Quiz & Flashcards